Madárinfluenza, sertésinfluenza, H1N1,

nílusi vírus, uborkavész.

 

Vajon mi lesz a következő? Mivel fognak ijesztgetni minket? Valóban be tudják majd váltani a fenyegetést?

 

Mintha nem lenne amúgy is elég bajunk a mindennapi gondjainkkal. Miért jó az, ha folyamatosan ebben a stresszes állapotban tartanak minket? Kinek jó ez?


Valóban valós veszélyről van szó, vagy újra és újra, kampányszerűen is milliárdokat kell tömnünk a gyógyszerlobby feneketlen pénzeszsákjába?

 

Miről is van szó?

Arról a most már rendszeresen ismétlődő pánikkeltésről, amely a különféle vírusok tömegpusztító fegyverként történő aposztrofálásával kelt pánikot, és kényszeríti az egyes országok egészségügyeit, kormányait, lakosait, hogy később teljesen feleslegesnek bizonyuló intézkedések megtételével, de főképp az aktuális ellenvakcinák gyógyszerkonszernektől történő megrendelésével, készleten tartásával újabb és újabb óriási kiadásokat vállaljanak.
A főcímben szereplő sor közel sem teljes, de főképp nem végleges. A rémhírterjesztők ötlettára kimeríthetetlen. Egyre újabb és újabb változatai kerülnek elő az influenzának és a többi vírusos betegségnek. Ez még önmagában nem is lenne meglepő, hiszen jól tudjuk, hogy a vírusok, fogócskát játszva a kutatókkal, mutálódva a legképtelenebb változatokat képesek létrehozni. Nem egyszer az utóbbi időben olyanokat is, amelyeknek szakemberek szerint egyszerűen nem szabadna előfordulniuk. Amelyek létrejöttére nincs magyarázat.

Önben még nem merült fel a kérdés?
Történhet-e ilyesmi véletlenül?

Vagy nem is véletlenek összejátszásáról van szó?


Hogy okolhatók-e ezért a szakemberek, az ugye erősen kérdéses, hiszen a vírusok legfontosabb jellemzője pontosan az, hogy mindig újabb és újabb variánsok jöhetnek létre, így az ellenük bevethető gyógyszerek, védőoltások előállítása is fáziskéséssel kezdődhet.
Másrészt viszont feltehető a kérdés, hogy ha tudott dolog a vírusok ilyen tulajdonsága, akkor miért csak így, "hagyományos" módon próbálnak meg védekezni ellene.
Nincs más, hatásosabb, hosszabbtávú megoldás?

Vagy csak üzlet az egész?
De ki merne a tűzzel játszani?


Ebben az esetben sem zárható ki az a vélemény, miszerint nem kis üzleti érdek rejlik ebben a viselkedésben, hiszen így akár minden évben újabb és újabb vakcinák kifejlesztésére, előállítására, és természetesen értékesítésére van lehetőség, ami óriási profitot hoz a gyártóknak. Ezt igazolja a gyógyszereladások mindenkori ugrásszerű növekedése egy ilyen járvány beharangozásakor, és természetesen ezzel párhuzamosan a gyógyszeripari részvények árfolyamának emelkedése, ami hatalmas nyereségeket vetít előre.

Csakhogy ez a dolog egyszer majd visszájára fordulhat, mert egy tényleges, az egész világra kiterjedő, és a becslések szerint akár több millió áldozattal járó járvány, párosulva a gazdasági válsággal, beláthatatlan következményekkel járhat. Ebben az esetben az sem jelent majd úgymond megkönnyebbülést, hogy a nagyobb méretű járványok általában a világ elmaradottabb részein "szoktak" pusztítani, mert az influenza terjedésének erősen segít az aktívabb gazdaság, nagyobb légi forgalom, koncentráltabb lakosság, ami a fejlett országokat jellemzi.

Lehet-e ezek ellen hatásosan védekezni?

Hiszen a vírus szinte tetszés szerint újabb és újabb formákat vesz fel, az ellenanyag termelés pedig, ezen a hagyományos módon, szinte csak fut az események után, és csak abban tud reménykedni, hogy az egyik változat ellen kitenyésztett ellenanyag esetleg hatásos lesz a következő változat ellen is.
Hogy erre mennyi az esély azt mi sem jellemzi jobban, minthogy a sertésinfluenza ellen általánosan alkalmazott Tamiflu nevű gyógyszer a hírek szerint a H1N1 vírustörzsbe tartozó vírusok 98%-ánál hatástalan. Kész csoda, hogy a legutóbbi  változat esetében állítólag hatásosnak bizonyult.

De mi lesz a későbbiekben?
Mi lehet a hosszabbtávú megoldás?


Nyilván egy olyan ellenszer, amelynek hatása nem függ a vírus fajtájától, hanem egy más szisztéma szerint hatva bármelyik vírus esetében hatásos. Persze ez azt is jelenti, hogy ez nem csak a sertésinfluenza különböző válfajaira igaz.

És itt kerülhet a képbe a Vitacell/Celladam, bár ezek a készítmények elsősorban rákmegelőzésre, gyógyításra javasoltak.

Való igaz, hogy a több mint 25 év tapasztalata alapján ezek a készítmények bizonyítottan hasznosak a rák elleni küzdelemben, de mint minden gyógyszernek, illetve megelőzésre alkalmas szernek, ennek is vannak mellékhatásai. Csakhogy amíg a gyógyszerek a fő hatásuk mellett rengeteg bizonyított, vagy később kiderülő káros mellékhatással bírnak, addig a Vitacell/Celladam készítmények eddig ismert összes mellékhatása pozitív, azaz a szervezet egészséges működését elősegítő hatás. Ilyen többek között a vírus ellenes hatás, ami ráadásul nem vírus specifikus hatás, vagyis bármelyik vírus ellen hatásos lehet. Ez azt is jelenti, hogy hiába mutálódik egy vírus, a Vitacell/Celladam ugyan úgy hatásos marad az új mutánssal szemben is, ellentétben az antibiotikumokkal, melyek ilyen esetben alkalmatlanokká válnak a védekezésre.
Egyszerűsítve a képletet, a VTC/CDM ugyan úgy bizonyos szintű védettséget biztosíthat a "sima" influenza ellen, mint a sertésinfluenza ellen. 100%-os védettséget természetesen ez sem jelent, de nagymértékben növelheti az esélyt a fertőzés megelőzésében, és egy esetleg mégis bekövetkező betegség gyorsabb és kevésbé súlyos lefolyásában.

Min alapul a Celladam/Vitacell vírusellenes hatása?

A vírusok parazita "életmódot" folytatnak. Önállóan képtelenek a mozgásra, anyagcserére, képtelenek tápanyagot felvenni a környezetükből. Létfontosságú tehát számukra, hogy bejussanak egy gazdatestbe, ahol szaporíttatni tudják magukat.
A rákellenes hatásnál már elemeztük, hogy a Celladam hatóanyag lebontja a rákos sejtek felszínén lévő burkot, ami nem struktúrális fehérjékből áll. Hasonló hatás alapján a Celladam/Vitacell hatóanyag képes megrongálni a vírus azon fehérjéit, amelyek mintegy kulcsként funkcionálva, lehetővé teszik a vírus gazdasejtbe jutását, így megakadályozza, de legalább is megnehezíti azt. Ha a vírus nem képes a sejtbe jutni, akkor nem tudja önmagát szaporíttatni, ráadásul így a szervezet saját védekező rendszere, az immunrendszer is hatékonyabban, nagyobb eséllyel tudja ellene felvenni a harcot.

Ha van egy ilyen kézenfekvő megoldás, akkor miért nem használják általános vírusellenes szerként a Celladam/Vitacellt, ha ráadásul ez csak az egyik pozitív mellékhatása a készítményeknek?
 
A Celladam/Vitacell elsősorban rákellenes szerként ismert, ez az elsődleges hatása.
A Celladam filozófia megalkotója, a hatóanyag és a Celladam teszt feltalálója, Kovács Ádám több mint 25 éve küzd az elmélet elfogadtatásáért, a teszt és a készítmények széleskörű használatáért. Ez alatt az idő alatt több tízezer embernek jelentett több-kevesebb segítséget ez a lehetőség, de hivatalosan eddig csak részben sikerült elismertetni.
Nem igazán deríthető ki, hogy a háttérben az anyagi, szakmai ellenérdekeltség dolgozik-e hatásosabban, vagy egyszerűen csak a gyógyszerlobby által felállított akadálypályát nem sikerült még sikerrel venni. Az utóbbi időben az orvosok, és szakmabeliek nagyobb része már elfogadná és alkalmazná, de hivatalos jóváhagyás nélkül csak titokban tehetik ezt, különben az állásukkal játszanak.

Azok azonban, akik már sikerrel használták, nyugodtan elmondhatják róla a véleményüket, ezt még nem tiltja semmi.
Íme néhány ezek közül a tapasztalatok közül:

"Nagyon gyakran vagyok beteg, mindent összeszedek a környezetemben. Rengeteg antibiotikumat szedtem már, melyek mellékhatásai felett tudjuk, nem hunyhatunk szemet. Most történt meg velem először az életemben, hogy antibiotikum nélkül meggyógyultam a megfázásból pár nap alatt." Tovább>>

Miért fontos, hogy Ön is használja a Vitacell cseppeket?


Minden szakember szerint egyértelmű, hogy egy valódi világjárvány hazánkat sem kerülheti el. Azt megbecsülni, hogy egy kiterjedt járvány hány halálos áldozatot szedhet és mennyi ideig fog pusztítani valóban lehetetlen. Az igazi veszélyt az őszi influenzás, és a tavaszi vitaminhiányos időszak jelentheti, amikor a vírusok újabb és újabb változata támadhat.


Vannak módszerek és lehetőségek, hogy csökkentsük annak esélyét, hogy mi is az áldozatok közt legyünk. Ennek egyik és talán joggal mondhatjuk, hogy hatásos eszköze a Vitacell csepp szedése. Ráadásul mindenféle káros mellékhatás nélkül tehetjük ezt, sőt még további pozitív mellékhatások előnyeit is élvezhetjük.

Máris érdekli? Akkor katt ide!

A hagyományos szerek a vírus gyors mutációja miatt gyorsan elveszíthetik hatásukat, így adott esetben hiába kap valaki védőoltást. A legutóbb favorizált gyógyszer a H1N1 vírustörzs ismert tagjainak 98%-ára hatástalan. Mi lesz, ha új mutáció jelenik meg?

 

Többszörös hatás töredék áron.


A Vitacell ára mindenki számára elérhető kategóriába tartozik. Egy havi adag ára mindössze 3000Ft. Három hónapos kúra után, célszerűen csökkentett adagolásban, folyamatosan szedhető, akár a veszély teljes megszűnéséig.

Azoknak, akik egész családjukat szeretnék védettebbé tenni, mennyiségi kedvezménnyel segítünk a költségek még elviselhetőbbé tételében.
Természetesen a Vitacell sem jelent teljes védettséget, és adott esetben nem pótolja az orvosi vizsgálatot és kezelést, de jelentősen növelheti az esélyt a fertőzés elkerülésére.

Nem tudok tehát olyan indokot, ami meggátolhatná Önt abban, hogy kihasználja ezt a lehetőséget Önmaga és családja számára.
Persze várhat vele addig, míg a közvetlen közelében nem jelentkezik a megbetegedés, de célszerűbb már most elkezdeni a felkészülést, mert lehet, hogy néhány hét múlva késő lesz.
Mit veszíthet vele? Legfeljebb néhány hetes kórházi ápolást, vagy még rosszabb következményeket, vagy néhány ezer forintot, de megnyerheti az egészégét. Az életét nem is említem, hiszen, arra még becslések sincsenek, hogy hány halálos kimenetelű fertőzés várható.  
Ne késlekedjen tehát!

 

 

Kattintson az alábbi linkre ha Ön is így gondolja!

 

Segíteni akarok az immunrendszeremnek, hogy sikerrel vegye fel a harcot a vírusokkal.

 

 

 

Ha úgy érzi, hogy ennyi információ alapján nem tud dönteni, iratkozzon fel ingyenes hírleveleinkre, amelyekből további, remélhetőleg hasznos információhoz juthat!

 

Kérem a hírlevelet!

 

 

 

 


kovacs_adam.jpg